Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
zsuzsu

Kezdésem

Lovasi Zsuzsanna · 2 éve
Nem régen kezdtem dolgozni egy kanadai cégnek. Nem füztem sok reményt hozzá mert eddig a netes munkák nem váltak be nekem, de ebben a cégben, a SFIben kellemesen csalódtam. Másfél hónapja vagyok regisztrálva és sok támogatást kapok a cégtől és a szponzoromtól is abban hogyan lehetek egyre sikeresebb a cégnél. Azért is kezdtem bele itt a munkába mert úgy gondoltam 20 éve müködik akkor biztos talpakon áló cég lehet. 
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Lovasi Zsuzsanna · 2 éve
Ezt a két webet ajánlom a figyelmetekbe nézétek meg. A tripleclicks.com oldal az ahol a játék, termék és licitálos része van a munkánknak. a sfi4.com oldal ahol a webirodánk fő része van.
Lovasi Zsuzsanna · 2 éve
Megbizható a cég mivel 20 éve müködik és a világ 100 országában jelen van.  Eddig mindig minden hónap 10-én megkaptam a fizetésemet dollárban. Az hogy mikor mennyi volt a fizetésem eddig az mindig a teljesítményemtől függöt. Itt nem csinálok mást mint a saját webirodában elvégzem a kiírt feladataimat, játszok, licitálok, beszélek róla mindenhol és reklámozom a munkát illetve a cég termékeit.
Lovasi Zsuzsanna · 2 éve
Kicsit  hosszú idő telt el az elöző írásom óta. Sok változás történt a munkával kapcsolatban, de nagyon jó irányban. Most aki belép az kap egy lehetöséget az első belépésekor a gyors kezdéshez ami egy kezdő számára nagyon jól jön itt a FI-nél. Kár hogy mikor én kezdtem nem volt még ez.  Emiatt mindenkinek csak azt tudom mondani kezdjen neki mivel a céghez ingyenesen és kötelezetség mentes meglehet tenni.  
Lovasi Zsuzsanna
Lovasi Zsuzsanna vagyok. Mindennapi inernetes munkámról írok itt lehetöség szerint nap mint nap. Előre bocsátom az előfordulhat hogy nem biztos hogy sikerül mert a munka mellett 3 gyermekkel is kell foglalkozak.